Nieuws

 • Easy Cut Studio lanceert nieuwe editie

  Easy Cut Studio, ontwikkelaar van softwareprogramma's voor vinylsnijders, heeft een nieuwe editie van het programma Easy Cut Studio gelanceerd.

  Het bericht Easy Cut Studio lanceert nieuwe editie verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  20-08
 • Hoe een bezoek aan TIV 2019 je maakbedrijf toekomstbestendig maakt

  Over een maand trapt de Technisch Industriële Vakbeurs 2019 groots af. TIV 2019 staat bekend als hét evenement voor de maakindustrie. Op 17, 18 en 19 september ervaar je hier als eerste de nieuwste producten, innovaties en trends voor je bedrijf en leer je meer over dé oplossingen voor je vraagstukken rondom productie en personeel. Veel bezoekers gingen je al voor. Heb jij je bezoek aan de TIV 2019 al gepland staan? Hieronder deel ik 3 redenen waarom een bezoek meer dan de moeite waard is.

  20-08
 • Optimum Group levert stabiele waardecreatie
  VERPAKKINGSMEDIA – LabelExpo 2019 markeert een stabiele waardecreatie van labelindustrie. Zoiets blijkt ook uit private equity-interesses, leidend tot groepsvorming en -expansies van labelproducenten in Benelux en daarbuiten. 20-08
 • PostNL opent 24e pakketlocatie in Nederland
  PostNL neemt zijn vierentwintigste pakkettensorteercentrum in Nederland in gebruik. Vanuit dit nieuwe en duurzame pand van ruim 7.000 m2 aan de Zernikestraat in Dordrecht worden dagelijks gemiddeld zo’n 35.
  Lees verder » 20-08
 • Checklist naheffingsaanslag btw

  Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugkerende btw-aangifte, constateert de Belastingdienst. Om ondernemers te helpen, biedt zij nu de checklist naheffingsaanslag.

  Het bericht Checklist naheffingsaanslag btw verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  19-08
 • Innovestit Group neemt Stiply over
  Innovestit Group, specialist in het automatiseren van financiële en administratieve back-office processen, kondigt de overname van Stiply aan, specialist in digitale handtekeningen. ‘Met Stiply komen we tegemoet aan de groeiende behoefte van onze klanten om administratieve lasten verder te verlichten en mogelijke fraude tegen te gaan. Stiply draagt daarmee bij aan compliancy en efficiëntere bedrijfsprocessen’, zegt Erik van Doorn, CEO van Innovestit.
  Lees verder » 19-08
 • Color Concepts ondersteunt SGIA met spectrofotometer

  Color Concepts heeft een Barbieri Spectro LFP qb Automatic Reflection / Transmission Spectrophotometer geleverd aan een speciale werkgroep van de SGIA.

  Het bericht Color Concepts ondersteunt SGIA met spectrofotometer verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  19-08
 • Succesvolle innovaties bij Insad Grafisch
  TOELEVERANCIERS - In het voorjaar van dit jaar is Theo Basten door Insad Holding B.V. aangesteld als directeur van het in Westervoort gevestigde bedrijf Insad Grafisch. Zijn benoeming kwam voort uit het overlijden in november van 2018 van Gerard van Helsdingen. • Leestijd ca. 4 minuten Bij zijn aanstelling kreeg Theo Basten de opdracht mee […] 19-08
 • Mimecast brengt data naar organisaties met Threat Intelligence
  E-mail- en databeveiliger Mimecast introduceert Mimecast Threat Intelligence, een verzameling tools en API's die gebruikers voorzien van uitgebreide data en analytics over relevante cyberdreigingen. Dit zorgt voor een zeer gedetailleerd overzicht van de aanvallen die Mimecast heeft tegengehouden, zodat bedrijven de ICT-beveiliging verder kunnen aanscherpen.Het securitylandschap verandert iedere dag.
  Lees verder » 19-08
 • Ctac betreedt Duitse retailmarkt in samenwerking met Allgeier Enterprise Services
  Ctac sluit een partnership met de Duitse (SAP) dienstverlener Allgeier Enterprise Services (ES). De Business & Cloud Integrator gaat zijn XV Retail Suite via deze partij aanbieden in Duitsland. Voor Allgeier ES is dit een kans om zijn oplossingenportfolio uit te breiden en zo bestaande en potentiële klanten een end-to-end omnichannel-oplossing te bieden.
  Lees verder » 16-08